Aktuális vállalkozásfejlesztési programjaink

Fokozatosan kerülnek fel erre az oldalra a 2017-es tavasz-nyári időszakra meghirdetett workshopok és meetupok, időrendi sorrendben. Ha szeretnél részt venni egy programon, de nem alkalmas számodra a meghirdetett helyszín vagy időpont, jelezd nekünk e-mailben és igyekszünk megtalálni a megoldást, hogy ne maradj le egyik témáról sem.

stratégiai tervezés

Te is azok közé a vállalkozók közé tartozol, aki kevés időt szán a stratégiai tervezésre, bár tudod, hogy ez mennyire fontos lenne? Ne halogasd tovább! Gyere el a workshopra és alkosd meg velünk a stratégiádat!
FIGYELEM: a program gyakorlatias, ne egy unalmas előadásra számíts!

Részletek hamarosan.

projektmenedzsment

Munkánk során mindannyian kisebb-nagyobb projektek menedzselését végezzük. A workshopon gyakorlatias formában, jól használható megoldásokat mutatunk arra, hogy hogyan lehet ezeket a projekteket hatékonyan, eredményesen kezelni. Külön figyelmet szentelünk a hatékonyságot segítő digitális eszközöknek.

Részletek hamarosan.

személyes hatékonyság

Ezt a workshopot azoknak a vállalkozóknak szól akik meghatározott céljukat szeretnék lehető legkisebb ráfordítással elérni vagy az adott ráfordítással a lehető legjobb eredményt elérni. A workshopon különböző hatékonyságot növelő metodológiákat és azokat támogató digitális eszközöket ismerhettek meg és próbálhattok ki.
Gyere el és megmutatjuk, hogy hozd ki magadból a maximumot!

Részletek hamarosan.

digitális hatékonyság

Tisztában vagy vele, hogy mennyi időt és pénzt spórolhatsz meg azzal, ha hatékonyan használod a különböző technológiai megoldásokat? Ismered az elérhető digitális megoldásokat?
Ha nem, megmutatjuk neked, hogyan hozd ki a legtöbbet a digitális megoldásokból!

Részletek hamarosan.

vizuális kommunikáció

Napjainkban egyre fontosabb a lecsökkent idő miatt a vizuális kommunikáció, workshop azoknak szól akik szeretnék hatékonyan használni ezt a komunikációs csatornát. A workshopon megtanulhatjátok, hogy mit vizualizáljatok és hogyan, a design alapokat, hogyan használjátok digitális és nem digitális prezentációkban, illetve a mindennapos munkátok során készített anyagokban a vizualizációt.
Gyere és tanuld meg velünk a vizuális nyelvet.

Részletek hamarosan.

work-life balance

Egynapos program, ahol a résztvevők olyan módszereket ismerhetnek meg, amik segítenek nekik abban, hogy kiszakadjanak a hétköznapi mókuskerékből. Feltöltődhetnek, újult energiával, új ötletekkel és inspirációval gazdagon térhetnek vissza a mindennapokba.

Részletek hamarosan.

Korábbi programjaink

2017. május 25. | pénzügyi tervezés

Nem képzelhető el sikeres vállalkozás stabil pénzügyi alapok nélkül. A workshopon körbejárjuk azokat a pénzügyi témákat, amivel minden vállalkozónak foglalkoznia kell. Lesz szó többek között a bevételek és költségek megfelelő nyilvántartásáról, a cashflow tervezésről, az árazásról és a közép- és hosszútávú pénzügyi tervezésről.

2017. május 9. | üzleti tervezés

Az üzleti terv elkészítése minden új vállalkozás, sőt minden új projekt alapja. Ha még nincs üzleti terved, gyere el a meetupra, ahol röviden összefoglajuk az üzleti tervezéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, a meetup második felében pedig elkezdheted elkészíteni saját üzleti tervedet!
FIGYELEM: a program gyakorlatias, ne egy unalmas előadásra számíts!

2017. április 27. | akciótervezés

Ha velünk tartasz, megmutatjuk, hogyan tervezheted meg vállalkozásod jövőjét és az előtted álló feladatokat! Egy kész akciótervvel távozol a workshopról, amit akár már másnap elkezdhetsz megvalósítani!

2017. április 20. | “egy vállalkozás életútja”

Ha eljössz a workshopra, megtudhatod milyen területeken lehet és érdemes fejleszteni egy vállalkozást, hogyan teljesít a saját vállalkozásod jelenleg ezeken a területeken és milyen fejlesztésekre van szükséged.

Egyéni tanácsadás

Érdekelnek a programjaink, de a helyszín vagy az időpont nem megfelelő? Esetleg személyre szabott tanácsot szeretnél?

Kérj tőlünk időpontot egyéni tanácsadásra, ahol a te vállalkozásoddal kapcsolatban felmerülő kérdésekre és esetleges problémákra segítünk választ találni.

colearning.hu

Fejleszd velünk vállalkozásodat!